Servei

Dia a Dia

Estàs cansat de pensar cada dia que fer de dinar o sopar?, no tens temps per fer la compra o bé no saps com fer-la?  Nosaltres t’ajudem…

Contractant el nostre pack dia a dia rebràs a casa teva una capsa amb els productes justos i necessaris, crus o semielaborats, perquè puguis cuinar un dinar complet per a dues persones pels següents cinc dies.

Rebràs instruccions per poder ejecutar-los sense complicació, sense mermes i en el menor temps possible.

D’aquesta manera no hauràs de pensar què cuinar diàriament, estalviaràs temps, faràs una compra més justa i més sostenible, amb productes de proximitat i de comerç local.

Obtindràs un estalvi de diners en rebre únicament el que és necessari per a l’execució dels plats.

Tots els nostres menús estan dissenyats amb col·laboració amb una nutricionista, perquè gaudeixis de la gastronomia de forma natural, saludable i equilibrada.

Pròximament estarà disponible

Faqs

Dia a Dia

Rebràs una capsa amb productes i elaboracions amb tot el necessari per cuinar un menú per un mínim de dues persones per cinc dies a la setmana.

Estem molt compromesos amb la sostenibilitat, per això tot els productes sempre que sigui possible, venen de petits productors de proximitat i del comerç local 

No, la idea es que siguis molt eficient davant els fogons i passis el menys temps possible, es per això que les elaboracions de llarga durada les farem nosaltres.

La nostra proposta és sempre equilibrada, saludable i mediterrània, dissenyada amb el suport de la nutricionista del centre FisioVitae.

Tens alguna pregunta?