Xef a Casa

Servei

T’agradaria viure una experiència gastronòmica sense igual des de la comoditat de la teva llar? Imagina sorprendre la teva família o amics amb plats exquisits i creatius sense haver de preocupar-te per la cuina. Això és precisament el que t’oferim amb el nostre servei exclusiu de Xef a Casa.

Converteix-te en l’amfitrió perfecte mentre ens encarreguem de tots els detalls culinaris. Els nostres xefs professionals portaran la màgia de l’alta gastronomia a la teva taula, permetent-te gaudir de cada moment al costat dels teus sers estimats.

El nostre servei està dissenyat pensant en persones com tu, que valoren el temps de qualitat amb amics i familiars, però que sovint es veuen atrapades en les demandes diàries que els impedeixen crear plats excepcionals. Deixa que els nostres xefs s’encarreguin de transformar la teva ocasió especial en una experiència inoblidable.

Completa el nostre breu qüestionari a continuació, i et proporcionarem una proposta totalment personalitzada que s’adapti a les teves preferències i necessitats. Feix que la teva pròxima celebració a casa sigui extraordinària amb Xef a Casa!

(Aquest qüestionari no significa la contractació de servei).

Faqs

Xef a casa

Un equip de cuina ens desplacem allà on ens diguis i muntem un servei de menjar amb la proposta que hagis triat.

No, nosaltres portem tot el necessari per al servei, inclòs els plats. No portem els coberts, les copes, ni els gots.

No, la beguda no està inclosa.

No, nosaltres deixem els plats un cop acabats a la cuina, disposem per millorar l’experiència l’opció de contractar un servei de sala i cocteleria.

Tens alguna pregunta?