Com et sentiries si fossis el teu propi xef? Per descobrir-ho, vine als nostres tallers gastronòmics.
Aprendràs idees i tècniques infal·libles a la cuina. Farem que el menjar sàpiga tan bé com es veu.
Acompanya’ns en aquests tallers del mes, t’estem esperant!
Benvinguts als nostres tallers i shoowcookings, una experiència gastronòmica per gaudir i aprendre sobre productes, tècniques i elaboracions
Na Marta Toledo, del Rebost de Sant Feliu, ens ensenyarà ens els seus tallers de cuina vegana, a cuinar fent servir proteïnes vegetals, cereals integrals i tota classe d’elaboracions amb verdures de temporada
En Francesc Moliner un pastisser experimentat, que ens visita amb els seus tallers per ensenyar-nos tot el seu coneixement del mon dolç i salat, des de tallers de pa, passant per la pastisseria i la pasta farcida.
Laura de Thermomix, farà presentacions i elaboracions de plats realitzats amb el robot de cuina més famós i ben preuat per tots els xefs, desde sesions de batch cooking, passant per tapas mediterranias i plats de festa
En els nostres tallers propis de bitxo 100% participatius, passarem per la cuina en general, tenim programats des de tallers amb productes de temporada fins a tallers per iniciar-se en els mon del fogons
Damià Mulà ens ensenya en aquest taller l’art de preparar un bon gin&tonic, ens explicarà anècdotes i curiositats de un dels combinats més consumit al món, tot alló amb maridatge, convertint tot plegat en un sopar màgic
Damià Mulà ens ensenayarà en aquest taller l’art de preparar un exquisit gin&tonic. Posar gel, pell de llimona i més coses que t’explicarà per a convertir-te en un expert i ho acompanyarem amb aperitius ad-hoc
Els coctails en versió free alcohol tenen també el seu lloc als nostres tallers. En Damià Mulà t’ensenyarà a preparar coctails sense alcohol fàcils i divertits per a que puguis fer-los des de casa i ho acompanyarem amb aperitius ad-hoc
En breu tindrem a punt aquest taller on aprendrem a cuinar de cop, tots els apats de la setmana. Aquest concepte ens ajudarà a organitzar-nos, tot menjant equilibradament
En Timi es un expert en el mon del pernil, en el seu taller ens ensenya totes les parts del producte, les qualitats, la procedència i els tipus de tall i com no, el tallem, el tastem i fem notes de cata, en definitiva coneixerem tot sobre el pernil.
Tenim el luxe de comptar amb Juve y Camps com a col·laborador nostre.
El conegut celler ens visita per realitzar cates de tot tipus de les seves referències, i explicar-nos tot, sobre els vins i els caves.
A qualsevol persona que li agradi la gastronomia i vulgui aprendre i passar una bona estona.
En aquest web trobaràs els cursos actius actualment i podràs fer la reserva i el pagament de forma digital.
Per poder fer el reembossament total de l’import, et demanem que ens informis amb un mínim de 48 h d’antelació. A partir d’aquí no es podrà tornar els diners.
Copyright © 2024 Bitxo | design by L’Agència Grup